طراحی سایت

مرجع کامل فیلم های آموزش برنامه نویسی -طراحی سایت انجام پروژه های برنامه نویسی وطراحی سایت

طراحی سایت

مرجع کامل فیلم های آموزش برنامه نویسی -طراحی سایت انجام پروژه های برنامه نویسی وطراحی سایت

۱۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۵ ثبت شده است


برنامه نویسی اندروید یکی از پرکاربرد ترین و در عین حال پر درآمد ترین حوزه در برنامه نویسی می باشد ، زیرا با وجود مارکت های خارجی و ایرانی فروش محصول شما به صورت تعداد بالا بسیار راحت می باشد ، سفارش پروژه اندروید نیز در ایران و خارج از آن بسیار رونق دارد . دوره آموزش اندروید به زبان فارسی از مقدماتی تا پیشرفته در قالب ویدئوی آموزشی ارئه شده است.  سرفصل های این دوره بسیار کامل و مطابق با استانداردهای جهانی می باشد . 

 با مشاهده این دوره به جرات تضمین می دهیم که قادر به انجام پروژه های تجاری بزرگ بوده و به هیچ منبع یا آموزش دیگر نیاز نخواهید داشت چون این سرفصل بسیار جامع است .


ادامه مطلب



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۳:۰۶
محسن شفیعی

این بار با دوره جامع تصویری آموزش jquery به زبان فارسی در خدمت شما عزیزان هستیم ، این دوره از مقدماتی تا فوق پیشرفته بوده و کاملاً سرفصل بندی شده و طبق استاندارد های جهانی می باشد ، دوره آموزش jquery  به زبان فارسی ، کاملاً به صورت عملی و ویژه ورود به بازار کار می باشد . این دوره در قالب فیلم آموزشی فارسی زبان و پروژه محور  می باشد . در ضمن این دوره ویژه تمامی افراد می باشد از مبتدی تا حرفه ای و تمامی افرادی که به نوعی می خواهند وارد بازار کار برنامه نویسی تحت وب شوند .


ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۳:۰۲
محسن شفیعی


PHP مخفف عبارت Hypertext Preprocessor می باشد . پی اچ پی یکی از زبان های  اسکریپت نویسی پر طرفدار بوده و جهت کد نویسی برنامه های تحت وب و سمت سرور استفاده می گردد . PHP  قابلیت پردازش داده را دارد در حالی که HTML  از این قابلیت محروم می باشد . زبان های سمت سرور یا Server Side  دیگری نیز وجود دارد مانند ASP.Net  که دارای مزایا و معایب مختلفی نسبت به php  هستند . (برای توضیحات بیشتر اینجا کلیک کنید !) اگر برای شما هم این سوال مطرح است که به دنبال یادگیری ASP  بروید یا یادگیریPHP ، این مقاله را بخوانید ! در این پست از آکادمی در خدمت شما هستیم با دوره تصویری آموزش php به زبان فارسی . این دوره حاوی  فیلم آموزشی فارسی زبان اختصاصی بوده که از سطح مقدماتی تا فوق پیشرفته زبان برنامه نویسی php را به شما کاربران عزیز آموزش خواهد داد .


ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۲:۵۷
محسن شفیعی


از آنجایی که صفحات وب ، بهتر است بصورت دینامیک و متحرک باشند، طراحان نیز خواستار ارتباط بین بینندگان سایت و صاحبان آن شدند، در نتیجه استفاده از دستورات HTML به تنهایی نیاز آنها را برطرف نکرد و سپس شرکت Netscape برای ایجاد و کنترل ارتباط بین صاحبان سایت و بینندگان آن در صفحات وب از JavaScript کمک گرفت.

JavaScript دقیقا یک زبان برنامه نویسی میباشد که بوسیله آن میتوان بین کاربر و سایت ارتباط برقرار نمود. توجه داشته باشید که استفاده از JavaScript در صفحات Web نیازی به نوشتن اسکریپتها نداشته و میتوانید اسکریپتهای موجود در شبکه اینترنت را کپی و در مکان مورد نظر با ایجاد تغییرات مورد نیاز استفاده کنید.

به همین دلیل باید از یک زبان برنامه نویسی در صفحات وب استفاده کرد . Java Script یکی از زبان های برنامه نویسی اسکریپتی است ، که اولین بار توسط شرکت Netscape معرفی شد . امروزه متداولترین زبان اسکریپت نویسی صفحات وب است . در این دوره ، ما به آموزش جاوا اسکریپت از مقدماتی تا پیشرفته پرداخته ایم . با ما همراه باشید .

علیرغم اشتباه عمومی، زبان جاوا اسکریپت با زبان جاوا ارتباطی ندارد، اگر چه ساختار این زبان به سی پلاس پلاس (++C) و جاوا شباهت دارد؛ که این امر برای یادگیری آسان در نظر گرفته شده‌است. از همینرو دستورهای متداول مانند if, for, try..catch ,”while” و… در این زبان هم یافت می‌گردند.



ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۲:۵۰
محسن شفیعی

الگوریتم (نسبت: الگوریتمی، خوارزمیک) یا خوارزمی مجموعه‌ای متناهی از دستورالعمل‌ها است، که به ترتیب خاصی اجرا می‌شوند و مسئله‌ای را حل می‌کنند. به عبارت دیگر یک الگوریتم، روشی گام به گام برای حل مسئله است. شیوه محاسبه معدل در مدرسه، یکی از نمونه‌های الگوریتم است.فلوچارت در واقع نقشه‌ای است که برنامه‌نویسان رایانه قبل از نوشتن برنامه به زبان برنامه‌نویسی اصلی آن را ترسیم می‌کنند. با مروری بر فلوچارت روند اجرای عملیات، مراحل و جزئیات برنامه و ورودی و خروجی هر مرحله از برنامه مشخص می‌شود. استفاده از فلوچارت جهت حل هر مسئله‌ای مفید است و بدون در نظر گرفتن زبان برنامه‌نویسی، نوشتن برنامه را سهولت می‌بخشد. علاوه بر این فلوچارت جزئی باارزش از مستندات هر برنامه می‌باشد که با کمک آن تفسیر برنامه، عیب‌یابی و استفاده توسط شخصی به جز برنامه‌نویس را آسان می‌کند. برای رسم فلوچارت آگاهی و تسلط بر مراحل مورد نیاز و ترتیب آنها جهت به دست آوردن نتیجه مورد نظر با استفاده از داده‌های ورودی به الگوریتمی که فلوچارت برای آن کشیده می‌شود، لازم است.


ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۲:۱۱
محسن شفیعی

مفهوم پایگاه داده از دههٔ ۱۹۶۰ برای کاهش مشکلات فزاینده در طراحی، ساخت، و نگهداشت سسیستم‌های اطلاعاتی (معمولاً با تعداد زیادی کاربرِ نهایی همزمان، و با تعداد زیادی دادهٔ مختلف) ایجاد شده‌است. این مفهوم به همراه مفهوم سیستم‌های مدیریت پایگاه داده که دستکاری مؤثر و کارا به پایگاه داده‌ها را ممکن می‌کند رشد کرده‌است.


اولین کاربردهای اصطلاح پایگاه داده به ژوئن ۱۹۶۳ باز می‌گردد، یعنی زمانی که شرکت System Development Corporation مسئولیت اجرایی یک طرح به نام «توسعه و مدیریت محاسباتی یک پایگاه داده‌ای مرکزی» را بر عهده گرفت. پایگاه داده به عنوان یک واژه واحد در اوایل دهه ۷۰ در اروپا و در اواخر دهه ۷۰ در خبر نامه‌های معتبر آمریکایی به کار رفت.(بانک داده‌ای یا در اوایل سال ۱۹۶۶ در روزنامه واشینگتن پست کار رفت)


اولین سیستم مدیریت پایگاه داده در دهه ۶۰ گسترش یافت. از پیشگامان این شاخه چارلز بکمن می‌باشد. مقالات بکمن این را نشان داد که فرضیات او کاربرد بسیار مؤثرتری برای دسترسی به وسایل ذخیره‌سازی را مهیا می‌کند. در آن زمانها پردازش داده بر پایه کارت‌های منگنه و نوارهای مغناطیسی بود که پردازش سری اطلاعات را مهیا می‌کند. دو نوع مدل داده‌ای در آن زمانها ایجاد شد:CODASYL موجب توسعه مدل شبکه‌ای شدکه ریشه در نظریات بکمن داشت و مدل سلسله مراتبی که توسط North American Rockwell ایجاد شد و بعداً با اقباس از آن شرکت IBM محصولIMS را تولید نمود.

مدل رابطه‌ای توسط E. F. Codd در سال ۱۹۷۰ ارائه شد. او مدل‌های موجود را مورد انتقاد قرار می‌داد. برای مدتی نسبتاً طولانی این مدل در مجامع علمی مورد تأیید بود. اولین محصول موفق برای میکرو کامپیوترها dBASE بودکه برای سیستم‌عامل‌هایCP/M و PC-DOS/MS-DOS ساخته شد. در جریان سال ۱۹۸۰ پژوهش بر روی پایگاه‌های مدل توزیع شده و ماشین‌های پایگاهی (database machines) متمرکز شد، اما تأثیر کمی بر بازار گذاشت. در سال ۱۹۹۰ توجهات به طرف مدل شیء گرا جلب شد. این مدل جهت کنترل داده‌های مرکب لازم بود و به‌سادگی بر روی پایگاه داده‌های خاص، مهندسی داده (شامل مهندسی نرم‌افزار منابع) و داده‌های چند رسانه‌ای کار می‌کرد.


در سال ۲۰۰۰ نوآوری تازه‌ای رخ داد و پایگاه اکس‌ام‌ال (XML) به وجود آمد. هدف این مدل از بین بردن تفاوت بین مستندات و داده‌ها است و کمک می‌کند که منابع اطلاعاتی چه ساخت یافته باشند یا نه در کنار هم قرار گیرند.


ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۲:۰۰
محسن شفیعی

css  مخفف عبارت Cascading Style Sheets بوده و کار آن فرمت دهی و نظم دهی به عناصر صفحه html  می باشد.

به عبارتی HTML و CSS  دو جز جدایی ناپذیر در طراحی وب هستند. شما با سی اس اس تعیین می کنید که هر عنصر در صفحه وب چگونه به نمایش گذاشته شود و ظاهر آن را با دستورات CSS  تعیین می نمایید.

دوره آموزش CSS به صورت عملی را برای شماارائه دادیم . پس با مرجع آموزش برنامه نویسی همراه باشید!


ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۱:۴۳
محسن شفیعی


Html مخفف Hypertext Markup Language بوده و نشانگر این است که Html یک زبان برنامه نویسی نیست بلکه یک زبان نشانه گذاری شده جهت طراحی صفحات وب می باشد. Html جزء محدود زبان هایی است که مستقیماً توسط مرورگر قابل درک و اجرا می باشد. اگر به دنبال یادگیری طراحی سایت هستید باید ابتدا آموزش HTML را شروع کرده و به ترتیب CSS ،JavaScript و دیگر زبان ها طراحی سایت را فراگیرید. البته هیچ جای نگرانی نیست چون ما تمام این دوره ها را در قالب فیلم آموزشی فارسی زبان، کاملاً اختصاصی و پروژه محور برای شما تهیه کرده ایم.



ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۱:۲۵
محسن شفیعی


سی شارپ (C#) یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که توسط شرکت مایکروسافت ساخته شده و ترکیبی از قابلیتهای خوب C++ و Java است.اگر با این دو زبان آشنایی دارید این شانس را دارید زبان سی شارپ را راحت یاد بگیرید. این زبان به قدری راحت است که هم کسانی که قبلا برنامه نویسی نکرده اند و هم دانش آموزان می توانند راحت آن را یاد بگیرند. از سی شارپ می توان برای ساخت برنامه های تحت ویندوز ،تحت وب ،وب سرویس ها ،برنامه های موبایل و بازی ها استفاده کرد.


ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۱:۱۹
محسن شفیعی

++C یک زبان سطح بالا و شیء گرا است. امروزه بیشتری استفاده برای برنامه نویسی از زبان ++C است و بیشتر نرم افزارهای سیستمی از طریق این زبان برنامه نویسی نوشته می شوند.

++C (بخوانید سی پلاس‌پلاس) یک زبان برنامه‌نویسی رایانه‌ای همه‌منظوره، شیءگرا، سطح بالا و چندرگه (که از برنامه‌نویسی رویه‌ای، تجرید داده‌ها و برنامه‌نویسی شیءگرا پشتیبانی می‌کند)، عمومی و با قابلیت‌های سطح بالا و سطح پایین می‌باشد. این زبان دارای قابلیت‌های انواع داده ایستا، نوشتار آزاد، چندمدلی، معمولاً زبان ترجمه شده با پشتیبانی از برنامه‌نویسی ساخت‌یافته، برنامه‌نویسی شیءگرا، برنامه‌نویسی جنریک است. از آنجا که در سی++ اشیاء را می‌توان ابتدا به ساکن از کلاس‌هایی ایجاد کرد که به هیچگونه سلسله مراتب رده‌ها و وراثت مقید نیستند، لذا سی++ از برنامه‌سازی شیء بنیاد (object-based programming) نیز پشتیبانی می‌کند.++C به همراه جد خود C از پرطرفدارترین زبان‌های برنامه‌نویسی تجاری هستند.



ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ ارديبهشت ۹۵ ، ۱۱:۱۱
محسن شفیعی